Αναφορά στον Γκρέκο, 1961

"Η αξία του ανθρώπου είναι μονάχα ετούτη: να ζει και να πεθαίνει παλικαρίσια και να μην καταδέχεται αμοιβή.
Κι ακόμα ετούτο, το τρίτο, ακόμα πιο δύσκολο: η βεβαιότητα πως δεν υπάρχει αμοιβή, να μη σου κόβει τα ήπατα παρά να σε γεμίζει χαρά, υπερηφάνεια και αντρεία."

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο Άδωνις υποβαθμίζει το Ελληνικό Πανεπιστήμιο


Στο παρακάτω βίντεο της τελετής αποφοίτησης του Mediterranean College του 2010 (του ομίλου "Ξυνή"), ο εκλεγμένος από τον Ελληνικό Λαό, και "πατριώτης" βουλευτής τότε Άδωνις Γεωργιάδης (και νυν υπουργός Υγείας) εξυμνεί την ιδιωτική επιχειρηματικότητα στη παιδεία (...και τον Ξυνή), χαρακτηρίζοντας τα δημόσια πανεπιστήμια υποδεέστερα των κολλεγίων, αναφερόμενος με ιδιαίτερα υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το δημόσιο ελληνικό πανεπιστημίο (το παραλήρημα αρχίζει περίπου στο 07:00).

Μάλλον το κόμπλεξ του Άδωνι οφείλεται στο ότι κατάφερε να αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στα 12 έτη σπουδών (το οποίο βέβαια εντέχνως δεν αναφέρει στο βιογραφικό του, στην προσωπική του σελίδα, http://www.adonisgeorgiadis.gr).

Αυτός ο άνθρωπος σήμερα καλείται να προασπίσει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού για Δημόσια, Δωρεάν Υγεία και Περίθαλψη. Τα συμπεράσματα δικά σας...




Δεν υπάρχουν σχόλια: